x close

"Îi beau laptele de trei ori pe zi şi e dulce ca zahărul”. Imaginile care au cutremurat lumea

de D.D.    |    09 Iul 2012   •   11:46
"Îi beau laptele de trei ori pe zi şi e dulce ca zahărul”. Imaginile care au cutremurat lumea  407 Galerie foto (2) Foto: YouTube

Un material video absolut impresionant a făcut înconjurul internetului. Chotu Kumar, un copil de 6 ani din India, a fost filmat în timp ce bea lapte de la o căţea. Foamea şi sărăcia l-au împins pe copil să recurgă la această metodă pentru a se hrăni.

Familia mea e foarte săracă şi de multe ori mi-e foame. Căţeaua nu mă muşcă, mă tratează ca pe unul dintre puii ei. Îmi plac câinii, sunt prietenii mei”, a mărturisit băieţelul, citat de mirror.co.uk.

"Îi beau laptele de trei ori pe zi şi e dulce ca zahărul. Mulţi oameni din sat nu înţeleg prietenia mea cu animalele", a mai spus copilul.Copilul trăieşte alături de mama şi bunica lui şi mai are doi fraţi. Situaţia financiară a familiei s-a înrăutăţit în momentul în care tatăl micuţului a murit.

După difuzarea imaginilor, autorităţile indiene l-au înscris pe băiat la o şcoală, unde primeşte o masă gratuită. Familia băiatului a primit o cartelă de mâncare.

Datele furnizate de UNICEF arată că 50% dintre copiii indieni din zona rurală din Jharkhand sunt subnutriţi.


 

Citeşte mai multe despre:

catel India caine
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati