x close

"Îi este frică să mai aibă orgasm". Afecţiunea care îl împiedică pe un bărbat să facă sex, nu poate fi explicată nici de specialişti

de L.D.    |    19 Apr 2012   •   11:22
"Îi este frică să mai aibă orgasm". Afecţiunea care îl împiedică pe un bărbat să facă sex, nu poate fi explicată nici de specialişti foto: morningbounce.wordpress.com

Un raport publicat de Departamentul de Oftalmologie de la Spitalul Glostrup, Universitatea din Copenhaga, a dezvălui problema unui bărbat rămas anonim care de câte ori face sex, orbeşte. Studiul spune că omul îşi pierde vederea imediat după punctul culminant din timpul actului sexual.

Acesta a solicitat ajutor medical pentru starea lui. Medicii au crezut la început că este doar rezultatul unui efort fizic depus de corpul său, dar omul nu îşi pierde vedere atunci când întreprinde orice alt fel de activitate fizică intensă.

A doua speculaţie a fost că omul ar putea suferi de embolie care ar putea duce la orbire temporară, dar testele au arătat contrariul.

Într-un final, doctorii au reuşit să îl trateze cu un medicament care îi dilată vasele sanguine. Cu toate că omul nu mai are astfel de probleme de când ia medicamentul, doctorii nu îşi pot explica legătura dintre ejaculare şi orbire, informează guyism.com.

Parteneri
Parteneri
sati