Îi lăcrima ochiul, dar a crezut că e din cauza machiajului. Când a mers la medic, tânăra de 19 ani a avut un adevărat șoc. Ce se ascundea de fapt acolo

de M.Z.    |    28 Aug 2017   •   09:36
Îi lăcrima ochiul, dar a crezut că e din cauza machiajului. Când a mers la medic, tânăra de 19 ani a avut un adevărat șoc. Ce se ascundea de fapt acolo Foto: captura video

O tânără de 19 ani a avut parte de un adevărat șoc. Adolescenta spune că de ceva timp îi lăcrima des ochiul stâng și a pus această întâmplare pe seama produselor de machiaj.

Tasha Jilka a descoperit, în cele din urmă, atunci când a mers la medic, că suferea de o formă rară de cancer, numit neuroblastom olfactiv, potrivit dailymail.co.uk.

"Ochiul stâng era întotdeauna umed, dar am pus totul pe seama machiajului. Însă a început să fie din ce în ce mai rău şi am decis să mă duc la medic", povestește tânăra.

Inițial, și medicii s-au gândit să este vorba despre o alergie sau o răceală. Când a văzut totuși că nu scapă de această lăcrimare a ochiului, adolescenta a mers la un control mai amănunțit. 

Acolo, specialiștii au descoperit că suferă de cancer, iar intervenția chiruugicală a fost atât de complexă, încât tânăra a trebuit să facă și o reconstrucție a nasului.

Parteneri
x close