x close

”Iisus din Siberia”. El susține că este reîncarnarea lui Hristos pe pământ. Are mii de adepți care i se închină și cred în el - VIDEO

de M.Z.    |    05 Oct 2017   •   13:24
”Iisus din Siberia”. El susține că este reîncarnarea lui Hristos pe pământ. Are mii de adepți care i se închină și cred în el - VIDEO 418 Foto: Sergey Anatolyevitch Toro/Facebook

A fost polițist rutier, are doi copii, iar acum susține că este reîncarnarea lui Iisus Hristos pe pământ. Sergey Anatolyevitch Toro are 56 de ani și trăiește în Rusia, într-un sătuc din Siberia.

Omul crede că spiritul lui Hristos s-a reîntors pe pământ după crucificarea Sa, iar acum ar sălăşlui în el. În plus, fostul polițist, cunoscut acum sub numele de Vissarion, are alături de el nu mai puțin de 5.000 de ruși care i se închină și cred în el, potrivit mirror.co.uk.

El îi învață pe ”slujitorii” săi lecții despre reîncarnare, apocalipsă și le vorbește și despre beneficiile vegetarianismului. Oamenii respectă astfel reguli stricte, nu consumă carne și nici nu fumează sau beau. Mai mult, banii le sunt interziși.

Din ce spune ”Iisus din Siberia”, scopul grupului pe care îl conduce ar fi acela de a uni toate religiile de pe pământ.

Mulți dintre miile de ruși care îl urmează au renunțat la o carieră de succes, pentru a fi alături de ”profesorul” lor.

Vissarion le cere oamenilor din grupul său să doneze bani și profită de munca lor pentru a-și dezvolta afacerile. În acest fel, s-a ales cu acuzații de exploatare a oamenilor.

Citeşte mai multe despre:

Rusia Siberia
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati