Imagine incredibilă descoperită pe o frescă veche de 500 de ani, din Sighişoara. "Pune-ţi speranţa în Dumnezeu"

de O.P.    |    07 Iul 2014   •   12:00
Imagine incredibilă descoperită pe o frescă veche de 500 de ani, din Sighişoara. "Pune-ţi speranţa în Dumnezeu"

În România există numeroase mănăstiri sau biserici care adăpostesc icoane și picturi bizare. Cel mai ciudat este faptul că nu de puține ori, fie specialiștii sau chiar oamenii obișnuiți au identificat diverse obiecte spațiale neidentificate. Ce caută OZN-urile în picturile murale este greu de explicat, dar nu putem trece neobservată legătura dintre diverse specii extraterestre și tot ceea ce vrea să însemne religie.

Gilli Schechter si Hannan Sabat, ufologi israelieni, au primit mai multe fotografii de la un turist care a vizitat Biserica Mănăstirii Sighişoara. Se poate observa un OZN imens care plutește în derivă, scoţând fum, deasupra unei clădiri. Mai jos de acest scenariu este înscris mesajul în limba germană, spune: “Israel, pune-ţi speranța în Dumnezeu”, scrie efemeride.ro.

Specialiştii EURA susțin că vechimea picturii este greu de stabilit, având în vedere că mănăstirea a fost clădită în secolul al XIV-lea, după care a fost distrusa și reconstruită în secolul al XVII-lea. Totuşi, cercetătorii estimează că fresca ar fi fost realizata după 1523, dată la care Biblia a fost tradusă și în limba germană. 

 

ozn
x close