Imaginea care a transformat-o în cea mai detestată mamă din lume. Cum și-a fotografiat copilul bolnav de sindromul Down

16 Aug 2015   •   15:39
Imaginea care a transformat-o în cea mai detestată mamă din lume. Cum și-a fotografiat copilul bolnav de sindromul Down

"Am fost greșit înțeleasă"! Este mesajul unei mame din Marea Britanie, care și-a folografiat copilul bolnav în mașina de spălat. 

Courtney Stewart susține că micuțul, care suferă de sindromul Down, s-a băgat singur în mașina de spălat, în timp ce se jucau de-a v-ați ascunselea. Tinerei de 21 de ani i s-a părut amuzantă pozna fiului ei, așa că l-a fotografiat și a postat poza pe Facebook.

Femeia nu s-a așteptat însă ca un prieten de pe rețeaua de socializare să anunțe poliția. Courtney a primit chiar și o vizită de la serviciile pentru protecția copilului, care nu au găsit nimic în neregulă.

Imaginea cu cel mic s-a răspândit însă în mediul on-line, iar acum tânăra se plânge că a devenit cea mai detestată mamă din lume. În plus, mărturisește femeia, a fost nevoită să-și părăsească locuința, după ce a fost amenințată. Un timp, casa a fost păzită de polițiștii, îngrijorați la rândul lor că micuțul Caleb va fi răpit.

Caleb are și o soră mai mică, ce nu suferă de sindromul Down, și, așa cum o arată pozele dintr-o sedință foto, este un copil fericit.

VEZI AICI MAI MULTE POZEx close