x close

Imagini terifiante surprinse în casa acestei femei: "Nu mai pot locui aici. FANTOMA îmi mişcă toate lucrurile". TOTUL a fost filmat

de P.I.    |    17 Mar 2015   •   12:28
Imagini terifiante surprinse în casa acestei femei: "Nu mai pot locui aici. FANTOMA îmi mişcă toate lucrurile". TOTUL a fost filmat 542

Se pare că locuinţa acestei femei din Marea Britanie este vizitată de un "spirit" venit de pe lumea cealaltă. Donna Ayres, în vârstă de 33 de ani, trăieşte momente teribile în propria-i casă.

"Obiectele se mişcă în mod inexplicabil şi am reuşit chiar să surprind cu ajutorul telefonului câteva din aceste fenomene care pur şi simplu mă sperie", declara Donna.

"De când a murit fratele meu, lucruri ciudate au început să se întâmple. M-am mutat cu locuinţa de mai multe ori, dar tot nu încetează. Sunt la capătul puterilor", continuă femeia.

Donna a surprins mai multe "incidente", greu de explicat în mod logic, cu telefonul mobil, iar imaginile au fost postate pe Youtube.

Sunt însă şi utilizatori sceptici care consideră că femeia mişcă singură obiectele, folosindu-se de un fir de aţă de pescuit, totul pentru un strop de popularitate.
 

Citeşte mai multe despre:

curiozitati fantome
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati