x close

"Imediat cum îi nășteam, îi sufocam. Mi-am omorât 8 bebeluși!". De ce recurgea mama criminală la acest gest depășește orice imaginație

de D.G.    |    06 Noi 2019   •   17:48
"Imediat cum îi nășteam, îi sufocam. Mi-am omorât 8 bebeluși!". De ce recurgea mama criminală la acest gest depășește orice imaginație 817

Dominque Cottrez este o femeie din Franța care a fost judecată fiindcă și-a sufocat 8 dintre nou-născuți. Motivul pe care l-a invocat în sala de judecată a dat de gândit tuturor.

Se pare că Cottrez avea o relație intimă incestuoasă cu tatăl ei și credea că toți copiii săi erau concepuți în acea relație, potrivit stiri.rol.ro.

Cottrez a putut să ascundă mereu sarcinile față de soțul ei fiindcă era supraponderală.

În afară de ea, nimeni altcineva nu știa despre nașterile acestor copii. Totul a ieșit la iveală în 2010, atunci când rămășițele nou-născuților uciși și îngropați în grădină au fost găsite de către cei care se mutaseră în vechea casă a familiei lui Cottrez.

Pe acea proprietate au fost găsiți doi bebeluși, se pare că oamenii voiau să își facă un mic lac în curte, pentru rațe, dar au avut o surpriză de coșmar, în momentul în care au chemat poliția, aceștia au mai găsit încă 6 copii îngropați!

Cottrez a declarat că a fost abuzată de către tatăl ei când avea 8 ani iar relația a continuat și când a devenit adult, iar ea nu s-a mai opus legăturii. Femeia a fost condamnată la închisoare, dar în urma apelurilor, a fost eliberată în august 2012, cu condiția să primească în continuare ajutor psihologic și psihiatric.

Pe data de 2 iulie 2015 ea a fost găsită vinovată și condamnată la 9 ani de închisoare. Dominique împreună cu soțul ei, Pierre-Marie Cottrez, au împreună două fiice adulte.

Citeşte mai multe despre:

poveste virala
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati