x close

”Îmi vând VIRGINITATEA! Jucăriile sexuale sunt interzise, iar dovada o voi prezenta întregii lumi!”

de L.D.    |    25 Oct 2012   •   17:56
”Îmi vând VIRGINITATEA! Jucăriile sexuale sunt interzise, iar dovada o voi prezenta întregii lumi!” 525 Foto: eternesseclinic.com

Un bărbat japonez numit Natsu a câștigat o licitație strânsă pentru a-și asigura o întâlnire cu o studentă de 20 de ani, numită Catrina Migliorini, care a asigurat această licitație pentru a-și vinde virginitatea la prețul de 780,000 de dolari, scrie nydailynews.com.

Natsu a reușit să câștige licitația, în ciuda concurenței puternice venită din partea americanului Jack Miller și un mare cheltuitor din India, Rudra Chatterjee.

Licitația s-a încheiat la ora 04,00 în această dimineață, iar studenta de la educație fizică, care a declarat că va folosi banii pentru a construi case pentru familii lovite de sărăcie, a fost obiectul a 15 oferte.

Gestul Catrinei a stârnit indignarea pe tot globul, mulți susținând că nu este mai mult decât o simplă prostituată. Ea a provocat de asemenea controverse atunci când a dezvăluit că a urmat pas cu pas drumul vazut într-un documentar numit ”Căutăm virgine”.

”Dacă o fac o singură dată în viață, atunci nu sunt o prostituată, așa cum dacă faci o fotografie asta nu te face fotograf”.

Catrina va fi ”livrată” la cumpărător la bordul unui avion între Australia și Statele Unite, fiind intervievată înainte și după actul sexual.

Actul sexual în sine nu va fi filmat și Natsu își va păstra dreptul de a rămâne anonim, fără ca poza lui să apară în mass media.

Jucăriile sexuale vor fi interzise și prezervativul va fi obligatoriu, Catrina spunând că este pregătită să arate tuturor scepticilor că nu a mai făcut sex înainte.


Citeşte mai multe despre:

licitatie
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati