În Japonia poți închiria un bărbat care să îți asculte problemele, să te ajute cu munca prin casă și să iasă cu tine în oraș. Cât costă un astfel de serviciu

03 Feb 2019   •   21:24
În Japonia poți închiria un bărbat care să îți asculte problemele, să te ajute cu munca prin casă și să iasă cu tine în oraș. Cât costă un astfel de serviciu Facebook

În Japonia s-a lansat un nou serviciu de închiriat bărbați. Takanobu Nishimoto, un consultant de modă și-a deschis un business numit „Ossan Rentals” prin care femeile pot închiria un Ossan, adică un bărbat de vârstă mijlocie care le poate asculta problemele, însoți la petreceri sau poate ajuta cu treburile de prin casă pentru doar 1000 yen, adică 8.89 $. 

Nevoile femeilor care apelează la acest serviciu variază, unele doresc doar un partener de dicuție, iar altele un „iubit” care să le însoțească la diferite evenimente. Înainte de a se angaja cazierul bărbaților este verificat, iar relațiile între angajat și client sunt strict interzise. 

Clienții au de câștigat un partener, iar bărbaților angajați le crește încredrea de sine deci este un câștig din ambele părți.  

Sursă: Business Insider 

Parteneri
x close