x close

Incident bizar în Ucraina. Cinci polițiști au ajuns să se împuște între ei, după o scenă ca în filme

de G.S.    |    07 Dec 2016   •   13:13
Incident bizar în Ucraina. Cinci polițiști au ajuns să se împuște între ei, după o scenă ca în filme

Incident bizar în Ucraina. Cinci polițiști au ajuns să se împuște între ei, în timpul unei anchete pentru prinderea unui grup de infractori.

Scenele par desprinse dintr-un film semnat Tarantino, dar concluzia a fost cât se poate de reală și tragică - cinci polițiști au murit.

Astfel, conform Kiev Post, doi polițiști criminaliști s-au ascuns într-o casă, pentru a organiza un flagrant, pentru a prinde mai mulți hoți. Conform planului, aceștia urmau să dea un semnal colegilor, pentru intervenție, la sosirea hoților.

Și aici lucrurile au început să degenereze.

Alarma unei case din apropiere a pornit din întâmplare, fapt ce a dus la o intervenție din partea firmei de pază. Aceștia au mers după urmele din zăpadă lăsate de polițiști și au intrat în casa unde se ascundeau aceștia.

În paralel, colegii polițiștilor care organizau flagrantul au venit și ei, crezând că operațiunea decurge conform planului.

La scurt timp după această brambureală, au apărut și trupe speciale ale KORD (omologul SIAS din România).

Confuzia a fost atât de mare încât toată lumea a început să tragă în toată lumea.

Între timp, departe de scenă, adevărații hoți au auzit focurile de armă și au fugit din localitate, dar au fost prinși la scurt timp, în drum spre Kiev.

Cinci polițiști au murit în urma incidentului și oficialitățile au refuzat să facă declarații și comentarii pe acest subiect. 

 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati