Incident incredibil de scârbos la McDonalds. Te va face sa nu mai pofteşti niciodata la acel "pui apetisant"

de L.D.    |    16 Mar 2012   •   09:10
Incident incredibil de scârbos la McDonalds. Te va face sa nu mai pofteşti niciodata la acel "pui apetisant" foto: olanchito.com
Meniul care includea 4 McNuggets trebuia să fie o gustare rapidă de dimineaţă pentru Raquel House. Însă mancarea care trebuia să fie o desfătare a papilelor gustative s-a transformat într-un coşmar atunci când aceasta a găsit un ingredient surpriză în bucăţile de pui.

Marţi dimineaţă, Raquel a mers la McDonald’s, de unde şi-a cumpărat cartofi prăjiţi, îngheţată şi 4 bucăţi de pui. Primul nugget a fost bun, a mărturisit aceasta. Dar când a luat o muşcătură din al doilea, toată pofta de mâncare i-a dispărut. "Am muşcat din bucata de pui şi am simţit păr în gură. M-am uitat mai bine şi am văzut că era o pană. Am căutat mai bine în mâncarea mea şi am observat că nu era singura.. gustarea mea era plină de pene." a spus House.

Femeia a sunat la magazin pentru a-i anunţa de problemă, dar nu a fost satisfăcută de răspunsul pe care l-a primit. Ea a ţinut să anunţe şi comunitatea din care face parte de experienţa ei, pentru a nu mai fi şi altcineva pus în această situaţie.

În acea zi, femeia nu a mai putut mânca nimic.

Răspunsul pe care l-a primit de la managerul McDonald’s-ului a fost: "Punem foarte mare accent pe siguranţa şi calitatea alimentelor şi luăm în considerare părerea fiecărui client. Ţinând cont de această plângere, am început să colectăm date pentru a vedea de unde vine problema. Sănătatea şi siguranţa clientului nostru este extrem de importantă!"
x close