x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Inginerul Ioan Istrate a prezis pe blog cutremurul de miercuri: "Vibraţiile sunt fff puternice!"

de 05 Aug 2009   •   14:46
Inginerul Ioan Istrate a prezis pe blog cutremurul de miercuri: "Vibraţiile sunt fff puternice!" 72
ANTENA3.RO - EXCLUSIV ONLINE // Cutremurul cu magnitudinea de 5,5 grade pe scara Richter care a avut loc în Marea Neagră, miercuri dimineaţă, în jurul orei 10:50 şi care s-a resimţit în Constanţa şi în Bucureşti a fost prezis pe blogul lui Ioan Istrate, inginer chimist, cunoscut pentru discuţiile referitoare la cutremurele care au avut loc în ultima perioadă.

Pe blogul său, Ioan Istrate a postat marţi, 4 august, cu o zi înainte de producerea cutremurului care a avut loc în Marea Neagră şi care s-a simţit şi în Capitală, un mesaj de avertizare: ?Vibraţiile sunt ffff puternice, dar de data aceasta pentru România?. Mesajul a fost postat la finalul articolului respectiv şi a fost scris cu culoarea roşie.Comentariile cititorilor săi au apărut prompt după apariţia mesajului inginerului Istrate şi erau corelate cu răspunsuri la alte presimţiri ale acestuia, pe care Ioan Istrate le-a avut la începutul lunii august. Puteţi citi cele 15 comentarii de la alerta referitoare la cutremurul de miercuri aici

Ioan Istrate confirmă energiile pe care le are în prezicerea unor astfel de fenomene naturale chiar la rubrica ?Despre mine? de pe blogul său şi anume că ?fenomenele numite parapsihologice le posed din copilărie.

Antena3.ro a luat legătura cu inginerul Ioan Istrate şi a încercat să afle mai multe informaţii despre postarea acestuia, însă acesta a refuzat să ofere declaraţii atât despre cutremur, cât şi despre prezicerea pe care a postat-o cu o zi în urmă.

Antena3.ro
sati