x close

Însărcinată în luna a șaptea, simțea că ceva îi împinge copilul din burtă. La ecografie, medicii au amuțit

16 Feb 2017   •   16:51
Însărcinată în luna a șaptea, simțea că ceva îi împinge copilul din burtă. La ecografie, medicii au amuțit

În luna aprilie a anului 2015 ambulanța a adus la unul dintre spitalele orașului ucrainean Dnipro o tânără femeie însărcinată. Medicii, care nu se așteptau să vadă ceva neobișnuit, încă nu știau că urmau să se ocupe de un caz unic. După consultul inițial ei au devenit foarte confuzi: ea se afla în luna a șaptea de sarcină, însă ceva îi împingea copilul spre exterior, scrie perfectmedia.tv.

Misterul a fost repede dezvăluit: Elena Sedova (25 ani) aștepta tripleți. Doi feți erau situați în partea de sus a uterului, iar unul — în partea de jos. Prin propria lor greutate fetițele de sus își împingeau surioara afară. Pe parcursul ultimelor zile Elena a simțit o mișcare ciudată în abdomen, însă spera că travaliul nu va începe prematur.

Dar, din păcate, micuța Likeria a apărut pe lume în luna a șaptea de sarcină. Minusculă și slabă, ea cântărea doar 950 de grame. Fetița a fost îndată pusă într-un incubator, iar medicii se pregăteau de nașterea celorlalte două micuțe. Însă brusc, spre uimirea tuturor, contracțiile Elenei au încetat.

Peste 38 de zile, când micuța Likeria crescuse până la 1.5 kg, Elena a simțit brusc o slăbiciune puternică și neliniște. Medicii au consultat-o și au hotărât că a sosit momentul nașterii. În aceeași zi pe lume au apărut două fetițe sănătoase și minunate — Zlata și Stephaniya.

În prezent tripletele au un an si jumătate.

 

 

Citeşte mai multe despre:

femeie insarcinata tripleti copii
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati