x close

Întâmplări bizare din Conacul Moruzzi, casa ultimului călău din Moldova. Oamenii aud zgomote ciudate și văd siluete ieșind de acolo

06 Apr 2019   •   21:32
Întâmplări bizare din Conacul Moruzzi, casa ultimului călău din Moldova. Oamenii aud zgomote ciudate și văd siluete ieșind de acolo

Mirela Voicu a prezentat în emisiunea „Voi cu Voicu” întâmplări bizare care au loc în Conacul Moruzzi de lângă Iași.

În fostul Conac Moruzzi, de lângă Iași, acolo unde s-a adăpostit mulți ani ultimul călău al Moldovei, martorii spun că apar fantome care bântuie printre ruine, de țipete groaznice care se aud în miez de noapte și de flăcări care se aprind singure în saloanele părăsite.

Atât de multe lucruri și întâmplări s-au petrecut acolo încât conacul, monument istoric n-a putut fi niciodată administrat.

Mai mult, conacul scos la licitație sau la închiriere de Consiliul Județean nu și-a găsit nici până azi proprietar sau chiriaș. Cei care locuiesc în preajmă povestesc întâmplări de groază.

Noaptea se aud tot felul de urlete, ba de fiară, ba de om, urmate de hohote de râs, iar alteori, în nopțile de iarnă se văd lumini care fug prin conac. Unii au văzut fugind tot felul de arătări, care nu semănau nici a oameni, nici a câini.

Mai multe despre misterele și legendele urbane din România în cartea lui Silviu Boerescu, „Esoterica: Dispariţii misteriose, viaţă după moarte, fenomene inexplicabile petrecute în România”.

Citeşte mai multe despre:

Voi cu Voicu fantome
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati