Între sânii ei, buricul. Vezi cum arată adolescenta cu cei mai mari sâni naturali

de O.P.    |    25 Oct 2011   •   09:37
Între sânii ei, buricul. Vezi cum arată adolescenta cu cei mai mari sâni naturali Galerie foto (3) Foto: quirkychina.com

O adolescentă de 17 ani din China a fost nevoită să apeleze la chirurgia plastică, nu pentru a-şi mări bustul, ci pentru a-l micşora. Sânii tinerei crescuseră atât de mult, încât îi ajunseseră până la buric.

Xiao Wei a făcut o operaţia de reducere a bustului pe 4 august în Spitalul pentru femei şi copii Hainan. Medicii care au realizat intervenţia chirurgicală au îndepărtat 1200 grame de ţesut de la sânul stâng, iar de la dreptul 1250 de grame.

Din 2009 sânii fetei au început să crească foarte mult, însă pentru că îi era ruşine să vorbească despre această problemă, fata a încercat să îşi ascundă bustul purtând bustiere şi sutiene foarte elastice, însă într-un final, mama lui Xiao a văzut ce problemă avea tânăra şi a dus-o la mai mulţi medici.

"Nimeni nu a ştiut care era de fapt problema lui Xiao. Nimeni nu ştia care era cauza creşterii excesive a sânilor", spunea mama fetei.

Medicii care au operat-o au declarat: "Problema este surplusul secreţiei de estrogeni, ce a dus la creşterea fără control a sânilor", citează Quirky China. 


Parteneri
x close