Inuman! Și-a lăsat bebelușul mort timp de 8 luni în pătuț pentru a încasa alocația. Cum a fost descoperit cadavrul

30 Ian 2017   •   11:03
Inuman! Și-a lăsat bebelușul mort timp de 8 luni în pătuț pentru a încasa alocația. Cum a fost descoperit cadavrul

Kimberley Hainey, mama in varsta de 37 de ani din Scotia, si-a mintit luni intregi rudele si prietenii timp de 8 luni ca bebelusul ei in varsta de 15 luni traieste. In tot acest timp, cadavrul copilului, Decan, a stat in patut, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Ea mintea pe toata lumea ca baietelul traieste, ca merge la gradinita, desi ultima data el a fost vazut in viata in august 2009, iar cadavrul a fost descoperit in martie 2010.

Se pare ca femeia a facut acest gest ingrozitor pentru a incasa indemnizatia pentru cresterea copilului si nu s-a gandit nicio clipa sa raporteze decesul fiului sau. Din cauza gradului mare de descompunere al cadavrului, medici legisti nu au putut sa spuna care a fost cauza decesului. Martorii au declarat ca femeia, care se lupta cu dependenta de heroina, il lasa perioade lungi de timp pe copilul de 15 luni singur in casa, cu scutecul murdar si  fara mancare.

Dupa moartea acestuia, femeia i-a vandut hainele si jucariile pentru a-si cumpara droguri. Cadavrul a fost descoperit de mama lui Kimberley dupa ce a fost anuntata ca micutul nu a fost adus la vaccin si urmeaza sa fie dat disparut la serviciile de asistenta sociala, scrie Daily Mail, citat de Stirile Kanal D.

Parteneri
x close