x close

Își cumpărase casa visurilor, însă habar nu aveau că vor trece prin clipe de coșmar. Scrisorile pe care le primeau le-a ruinat viitorul. Familia s-a mutat de urgență

18 Noi 2018   •   15:14
Își cumpărase casa visurilor, însă habar nu aveau că vor trece prin clipe de coșmar. Scrisorile pe care le primeau le-a ruinat viitorul. Familia s-a mutat de urgență Foto: pixabay.com

În 2014, un cuplu și-a cumpărat casa visurilor în Westfield, New Jersey.

Era o casă cu șase dormitoare, iar Maria și Derek Broaddus abia așteptau să se mute cu cei trei copii mici. După ce aceștia au adus în casă muncitori pentru renovare, lucrurile ciudate au început să se întâmple.

Evenimentele care au urmat le-a schimbat viața membrilor familiei, iar aceștia nu s-au putut bucura de frumoasa casă.

Potrivit lui The Cut, Derek, care a fost vicepresedinte senior al unei companii de asigurari, a cumparat casa după ce a împlinit vârsta de 40 de ani.

Într-o noapte, după ce contractul a fost încheiat, Derek lucra la renovări când a descoperit că o scrisoare a ajuns în cutia poștală.

Plicul conținea o foaie scrisă de mână și era destinată "noului proprietar".

"Dragului vecin nou la B-dul 657, permiteți-mi să vă urez bun venit în cartier. Bulevardul 675 a fost subiectul familiei mele de zeci de ani acum și, pe măsură ce se apropie de cea de-a 110-a aniversare, am fost însărcinată să urmăresc și să aștept următoarea mutare.

Știți ce se află în interiorul zidurilor de la Boulevardul 657? De ce vă aflați aici?”, se arăta în scrisoare, potrivit mirror.co.uk.

Expeditorul a descris în detaliu tot ce s-a întâmplat în casa lui Derek în ultimele zile. Acesta a menționat, de asemenea, și copiii familiei și a întrebat dacă au umplut "casa cu sângele tânăr pe care l-am solicitat?"

Mai târziu, în acea noapte, cuplul a vorbit cu oamenii de la care au cumpărat casa și i-au întrebat dacă astfel de evenimente s-au mai petrecut.

Andrea a răspuns că au primit o scrisoare "ciudată" chiar înainte de a vinde casa, dar în ceilalț 23 de ani în care au locuit acolo nu s-a întâmplat nimic.

Familia a mai primit alte scrisori de amenințare și a fost nevoită să renunțe la mutat pentru a nu le pune viața în pericol copiilor.


 

Citeşte mai multe despre:

casa scrisori familie amenintare
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati