Bunicul lor a fost găsit mort pe stradă. Distruși de durere, oamenii l-au incinerat. Recent, se plimbau pe stradă și au împietrit. Ce au putut să vadă

30 Aug 2016   •   10:23
Bunicul lor a fost găsit mort pe stradă. Distruși de durere, oamenii l-au incinerat. Recent, se plimbau pe stradă și au împietrit. Ce au putut să vadă Foto: freeimages.com/ El Diario

Caz uimitor în Mexic unde un bărbat de 74 de ani „s-a întors din morţi”, chiar şi după ce a fost incinerat.

Miguel Angel Gomar Luna a ieşit dintr-un centru unde fusese internat din cauza dependenţei de alcool. Nu a contactat pe nimeni şi nu a mai dat niciun semn de viaţă după externarea sa.

La şase zile după dispariţia sa, a fost găsit trupul unui bărbat într-o stare avansată de descompunere. Deşi nu a fost în totalitate convinsă că acel bărbat ar putea fi ruda lor, familia bărbatului l-a identificat şi i-a trimis corpul la incinerat, fără să i se mai facă testul ADN.

Recent, adevăratul Miguel Angel Gomar Luna a fost zărit pe stradă de o rudă, care s-a îngrozit crezând că vede o fantomă. „Cum să fiu mort, sunt aici”, i-a replicat bărbatul.

Acum, fiul lui Miguel Angel Gomar Luna vrea să ştie cum poate să-şi repună tatăl în drepturi, dar se întreabă şi stupefiat cine era bărbatul pe care l-au incinerat în ianuarie.

Sursă: The Mirror

Parteneri
x close