x close

La vârsta de 10 ani, o fetiţă din Marea Britanie a mâncat pentru prima oară

10 Mar 2009   •   11:04
La vârsta de 10 ani, o fetiţă din Marea Britanie a mâncat pentru prima oară mancare

Are zece ani şi nu a pus niciodată gura pe mâncare. Este vorba despre o fetiţă de zece ani din Marea Britanie care, din cauza unei afecţiuni medicale, a fost hrănită prin tuburi toată viaţa.

Tia-Mae McCarthy, din Bournemouth, suferă de o boală care îi provoacă, pur şi simplu, aversiune faţă de mâncare, informează telegraph.co.uk. Totuşi, cu puţin timp în urmă, fata a reuşit să înghită câteva linguri de iaurt, cerând apoi îngheţată şi supă.

Aceste câteva linguri de mâncare adevărată pe care fetiţa a reuşit să le înghită au constituit o adevărată performanţă pentru ea.

"Nu-mi vine să cred că, înainte de Crăciun, nu mănânca decât câteva linguri de iaurt, iar acum are o lista lungă cu diferite feluri de mâncare pe care şi le doreşte. Nu credeam că se va întampla vreodată aşa ceva", a declarat, emoţionată, mama ei.

Fetiţa s-a născut prematur şi s-a confruntat cu serioase probleme de sănătate, încă de mică. Din cauză că s-a născut cu o gaură uriaşă între esofag şi stomac, aceasta şi-a petrecut primul an din viaţă în spital.

După ce a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, Tia şi-a revenit, dar a refuzat pentru lung timp să mănânce.

Antena3.ro


Citeşte mai multe despre:

mancare
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati