Le-a murit copilul la doar un an. Apoi au avut un şoc când găseau mereu deschis coşciugul şi plin de obiecte. După 50 de ani, adevărul a ieşit la iveală

13 Noi 2016   •   16:16
Le-a murit copilul la doar un an. Apoi au avut un şoc când găseau mereu deschis coşciugul şi plin de obiecte. După 50 de ani, adevărul a ieşit la iveală Foto: Pixabay.com

Le-a fost greu să se împace cu pierderea fiului lor la doar un an, însă pentru părinţi şocul a fost şi mai mare când au trecut şapte ani de la dispariţie.

Aceştia găseau coşciugul deschis în fiecare zi şi plin de obiecte. Dacă iniţial au dat vina pe vreme, în cele din urmă părinţii au înţeles că altul este motivul.

"Găseam mereu coşciugul deschis, deşi îl acopeream şi cu pietre uneori. Atunci ne-am dat seama că vrea să fie văzut, nu să fie ascuns. Este un mesaj pe care vrea să ni-l transmită", au declarat atunci părinţii, potrivit bzi.ro.

Drept pentru care au luat decizia să-i facă un sicriu de sticlă, mai ales că trupul copilului era perfect conservat Iar localnicii dintr-un sat din Argentina au început să creadă că micuţul este un sfânt.

După 50 de ani, trupul copilului este în continuare o atracţie. Nimeni nu mai are nicio îndoială că este o adevărată minune.

 

x close