Le-a promis o partidă de amor tuturor celor care au votat „nu” la referendum. Ce s-a întâmplat după ce a făcut promisiunea. „Sunt o femeie de cuvânt!”

30 Ian 2017   •   10:52
Le-a promis o partidă de amor tuturor celor care au votat „nu” la referendum. Ce s-a întâmplat după ce a făcut promisiunea. „Sunt o femeie de cuvânt!” Foto: Instagram

Paola Saulino, o tânără actriță în vârstă de 27 de ani, le-a promis o partidă de sex tuturor celor care au votat negativ la referendumul italian privind reformele constituționale propuse de premierul Matteo Renzi.

Chiar dacă referendumul a avut loc in noiembrie anul trecut, Paola a inceput să își onoreze promisiunea la începutul acestui an. Mai mult, tânăra a organizat un turneu pe care l-a intitulat Pompa Tour după celebra amantă a lui Ludovic al XV-lea, Madame de Pompadour.

Misiunea tinerei nu este una simplă, mai ales că, din cele 59 de procente care au votat nu la referendum, aproximativ 19 milioane sunt bărbați. Ea spune că și-a respectat deja promisiunea cu... 400 de votanți.

"Sunt o femeie de cuvânt," a declarat Paola. Targetul ei este de un milion de bărbați.

Sursă: The Sun

 

Parteneri
x close