Le-a spus tuturor că medicii i-au descoperit celule canceroase în uter, splină, ficat și creier și că s-a vindecat. Șocul uriaș trăit de apropiații ei după ce au aflat adevărul

16 Mar 2017   •   12:06
Le-a spus tuturor că medicii i-au descoperit celule canceroase în uter, splină, ficat și creier și că s-a vindecat. Șocul uriaș trăit de apropiații ei după ce au aflat adevărul Foto: Facebook

O bloggeriţă din Australia a devenit celebră în lumea întreagă după ce a declarat că s-a vindecat de cancer folosind doar remedii naturale. Lucrurile au luat o întorsătură cu totul neaşteptată, după ce a ieșit la iveală informația potrivit căreia tânăra inventase întreaga poveste, scrie BBC News.

Australianca Belle Gibson, de 25 de ani, reușise să impresioneze pe toată lumea cu povestea sa. Ea posta pe blogul său informații medicale false, precum cea căreia un medic german i-ar fi descoperit celule canceroase în uter, splină, ficat și creier. Gibson susține că a reușit să se vindece de cancerul generalizat printr-un tratament naturist.

Tânăra a lansat o aplicaţie de succes și o carte de bucate. Opinia publică din Australia este extrem de furioasă la adresa bloggeriţei pentru că tânăra a profitat de pe urma bolii închipuite şi a strâns sume frumoase de bani şi celebritate.

Gibson a ajuns în fața magistraților autralieni și așteaptă acum sentința finală. Autoritățile nu exclud nici posibilitatea ca tânăra să aibă grave probleme psihice.

 

 

 

x close