x close

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici, despre visele premonitorii și senzația de déjà vu

de D.G.    |    19 Mai 2018   •   19:44
Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici, despre visele premonitorii și senzația de déjà vu 817 foto: captura Antena 3

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au vorbit, sâmbătă, la "Adevăruri ascunse", despre visele premonitorii și senzația de déjà vu.

Potrivit unor cercetări, 40% din populația planetei a experimentat, cel puțin o dată în viață, sentimentul de déjà vu, adică au avut impresia că au mai fost în locul respectiv, că s-au mai întâlnit cu o persoană, dar nu știu de unde să o ia.

"Déjà vu-ul începe tot de la noi. Noi le avem întotdeauna în vis. Visul ca atare nu există și atunci când înainte de a adormi avem acea tresărire ușoară și după aia adormim foarte adânc, este desprinderea corpului nostru astral de corpul fizic. În momentul în care el se ridică și începe să se plimbe, el captează informație. Depinde cât de sus și prin ce straturi informaționale se duce pentru există strat informațional trecut, strat informațional prezent și strat informațional viitor. Corpul astral captează informație pe rezonanța lui și în momentul în care ne trezim vine cu informația", a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

La rândul său. numerologul Mihai Voropchievici a spus că o explicație pentru visele premonitorii ar fi faptul că în timpul somnului fiecare om moare timp de aproximativ 20 de secunde, timp în care corpul astral culege informații.

"Am înțeles de la niște persoane care au studiat mai în amănunt ca fiecare om în timpul somnului moare 20 de secunde, nu mai respiră, și se presupune că în timpul acesta se întâmplă eliberarea asta și pleacă corpul astral și călătorește de unde trebuie să-ți aducă o informație. Visul premonitoriu e bine stabilit, ce ceva care urmează să ți se întâmple". a spus numerologul.

Mihai Voropchievici a povestit că în urmă cu ceva ani a fost urmărit de un vis ciudat.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati