Locul BLESTEMAT din Bucureşti. Aici au murit sute de oameni şi nimeni nu îşi explică de ce. "Cred că e pedeapsa din Lumea de Dincolo"

de O.P.    |    11 Iun 2013   •   09:52
Locul BLESTEMAT din Bucureşti. Aici au murit sute de oameni şi nimeni nu îşi explică de ce. "Cred că e pedeapsa din Lumea de Dincolo"
Chiar şi cei mai puţin superstiţioşi dintre noi nu rămân indiferenţi atunci când aud astfel de întâmplări petrecute în locuri, pe care poate le-am frecventat.

Astfel, istoria lacurilor blestemate din Bucureşti continuă să ridice semne de întrebare. Foarte mulţi oameni au murit înecaţi în apele acestor lacuri, fie că au vrut să se sinucidă acolo, fie că nu au mai putut ieşi la suprafaţă.

Lacul Tineretului s-a format din Balta Cocioc, în jurul căreia trăiau mai mulţi ţi­gani mahomedani, şi care era si­tuată exact lângă un cimitir. Lacul a ajuns să fie supranumit "Lacul fără fund", ca urmare a faptului că multe dintre cadavrele celor îne­caţi în lac nu au mai fost găsite nicio­dată. Se spune că în anumite părţi ale lacului ar exista nişte vârtejuri foarte pu­ternice, care îi trag la fund pe cei care se aven­turează în apă.


Unul dintre aceste vârtejuri poate fi observat în spaţiul dintre restaurantul de pe lac şi insula din centru.

Lacul Titan este un lac de origine naturală, situat în cartierul Balta Albă. Una din cele patru insule ale lacului chiar poartă denumirea de "Insula îne­caţilor", în timp ce lacul este supranumit "La­cul sinucigaşilor", din cauza numă­rului mare de oameni care au ales să îşi pună capăt zilelor, aruncându-se în apele sale sau spânzurându-se de crengile co­pacilor de pe mal.
Dar poate cel mai controversat loc din Bucureşti este Lacul Morii - lac ce a fost construit PESTE cimitirul Bisericii Sfântul Nicolae, după ce lăcaşul de cult a fost demolat de comunişti.

Din această cauză, oamenii spun că acest loc este blestemat, şi că spiritele morţilor încă bântuie locul acesta.Un număr foarte mare de oameni şi-au găsit sfârşitul în apele lui, iar pe suprafaţa sa au fost semnalate multe fenomene paranor­male, în special pe vreme ploioasă. Într-o zi de duminică, un grup de pescari aflaţi pe Lacul Morii au văzut apărând ca din senin o ceaţă deasă, ca un nor vineţiu, care s-a lăsat deasupra lacului, rămânând acolo timp de 20 de minute. Din nor au început să se audă zgomote puternice, ca şi cum cineva ar fi lovit o găleată de fier goală.

Apoi, norul s-a ridicat brusc şi s-a făcut nevăzut. Pescarii au susţinut cu tărie că ar fi fost vorba despre spiritele morţilor, peste ale căror morminte a fost făcut lacul.

x close