x close

Locul miraculos, unic în lume: Lacul care aduce gemeni

05 Oct 2017   •   17:38
Locul miraculos, unic în lume: Lacul care aduce gemeni

Lagunele de la Chilca se află undeva la 70 de kilometri de Lima, capitala statului Peru și sunt faimoase în întreaga lume pentru proprietățile curative ale apelor și nămolului.

Având o combinație unică de minerale, lagunele sunt recomandate pentru tratamentul a numeroase afecțiuni.

Greu de explicat rămâne faptul că, una dintre lagune, numită ”făcătorul de gemeni”, pare să fie un tratament perfect pentru infertilitate. Mai mult, se spune că cei care vin acolo vor avea negreșit gemeni.

Ipoteza nu este susținută de date științifice, însă în zonă numărul gemenilor născuți este într-adevăr unul neobișnuit de mare.

Localnicii spun că totul se datorează extratereștrilor care tranzitează cerul micuței localități, zona fiind una recunoscută pentru numeroasele rapoarte privind apariția fenomenelor OZN.

De zeci de ori au fost raportate obiecte stranii pe cer, iar noaptea pot fi văzute luminițe provenind din surse necunoscute. 

Bătrânii satului spun că au văzut cum din cer au coborât obiecte zburătoare, care au vărsat un lichid misterios în apele lagunei. 

Fantezie sau nu, lagunele de la Chilca atrag anual mii de curioși, care, în cel mai rău caz, pleacă de acolo cu simptome ameliorate ale reumatismului sau artritei.

 

 

Citeşte mai multe despre:

gemeni miracol
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati