Lucrurile au scăpat de sub control într-un club din Rusia. Ce s-a întâmplat pe scenă, sub faţa privitorilor

de P.I.    |    21 Mar 2014   •   06:56
Distracţia înseamnă pentru unii muzică tare şi alcool cu multe grade. Însă această combinaţie nu are întotdeauna un final fericit. Au dovedit-o din plin aceste imagini surprinse într-un club din Rusia, acolo unde "distracţia" a scăpat de sub control.

Invitaţi pe scenă pentru a dansa şi a participa la un concurs amuzant, mai multe cupluri s-au lăsat duse de val. Iniţiat MC-ul le-a lansat provocarea să facă schimb de haine cu partenerul, astfel că băieţii s-au trezit în fuste mini, mulate, cu bluze decoltate, iar fetele în pantaloni largi şi tricouri care le veneau până la genunchi.

După ce au dansat aşa, spre amuzamentul celorlalţi, în momentul în care li s-a spus să se îmbrace înapoi fiecare în ce a venit, unii din concurenţi au renunţat de tot la haine, rămânând în costumul lui Adam.

Imaginile la care au asistat, fără să vrea, tinerii prezenţi în discotecă au ajuns şi pe internet, iar cei implicaţi se roagă acum să dispară din mediul online, pentru regretă ce au făcut în acea noapte de distracţie.
Parteneri
x close