„M-am îndrăgostit de un bărbat cu care mă înțeleg de minune în pat. Într-o zi, însă, mi-a trimis un mesaj care m-a lăsat fără cuvinte. Nu-l vreau decât pe el”

13 Noi 2018   •   20:58
„M-am îndrăgostit de un bărbat cu care mă înțeleg de minune în pat. Într-o zi, însă, mi-a trimis un mesaj care m-a lăsat fără cuvinte. Nu-l vreau decât pe el” Foto: Pixabay.com

Când credem că am găsit omul alături de care ne-am dori să fim toată viața? Dar dacă el nu ne răspunde la fel iubirii?

Este exact ce tăiește tânăra de 25 de ani. Femeia a scris specialistului în probleme relaționale de la The Sun pentru a cere un sfat.

„Am 25 de ani și locuiesc cu tatăl fiului meu de un an. El are 26. Suntem oarecum împreună, dar am început să fac dragoste cu alt tip. I-am spus că m-am îndrăgostit de el, dar el s-a întors la fosta lui iubită. Când s-au despărțit, am reînceput. Sentimentele mele pentru el au revenit și i-am trimis un mesaj ca să-i spun asta, dar nu mi-a răspuns.

Apoi mi-a trimis un mesaj întrebându-mă când vreau să mă ajute să mă mut în noul meu apartament. L-am întrebat despre ce este vorba și mi-a trimis din nou mesaj: „Scuze, nume corect, dar fata greșită”.

Sunt atât de rănită. Îmi doresc doar să mă vrea, dar el nu e interesat”, a scris tânăra.

x close