x close

„Mă numesc Irina și am 22 de ani. Am cunoscut un tip și ne-am iubit ca nebunii. Dar într-o zi, a dispărut brusc. Este de-a dreptul cumplit ce mi s-a întâmplat după trei săptămâni”

13 Oct 2018   •   08:07
„Mă numesc Irina și am 22 de ani. Am cunoscut un tip și ne-am iubit ca nebunii. Dar într-o zi, a dispărut brusc. Este de-a dreptul cumplit ce mi s-a întâmplat după trei săptămâni” Foto: Pixabay.com

O iubire doar de un sezon sau o adevărată poveste de iubire? Asta se întreabă și o tânără, care nu înțelege ce i s-a întâmplat, după ce a cunoscut un tip cu care s-a înțeles de minune.

„Sunt Irina și am 22 de ani. Acum 2 luni am cunoscut un băiat, ne-am plăcut, ne-am iubit, și totul părea minunat… până într-o zi, când a dispărut fără nicio explicație. L-am sunat, nu mi-a răspuns. I-am scris pe whatsapp, mi-a dat seen, nu mi-a răspuns. I-am trimis mailuri cu întrebări și explicații – degeaba. M-am dus la el acasă, am bătut la ușă, nu era nimeni. Nu știu dacă a plecat brusc undeva, dacă i s-a întâmplat ceva – nimic. Au trecut deja 3 săptămâni de când mă chinui așa, nu știu ce să fac. Mă simt ciudat să-l mai caut, dar nici nu mă pot liniști. Tot îmi amintesc ce-mi spunea, cum mă iubea, și nu pot să înțeleg ce s-a întâmplat. Nu cunosc pe niciun prieten de-al lui să-l întreb, sunt complet singură și nu știu ce să fac. Mă întreb unde am greșit și ce-aș putea să fac să fie din nou ca la început. Te rog, Adela, dă-mi un sfat”, i-a scris fata consilirului pe probleme relaționale de la Libertatea.

Citeşte mai multe despre:

iubire pasiune poveste de iubire
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati