Mai avea doar cinci zile până la nuntă și făcea ultimele pregătiri. Mireasa a venit cu o mărturisire incredibilă. Nimeni nu se aștepta la așa ceva

18 Noi 2018   •   13:25
Mai avea doar cinci zile până la nuntă și făcea ultimele pregătiri. Mireasa a venit cu o mărturisire incredibilă. Nimeni nu se aștepta la așa ceva Foto: pixabay.com

O poveste cu totul neașteptată a fost povestită șocantă a fost relatată pe Reddit de cineva care lucrează în industria de nunți.

O femeie pe nume Jenny a dezvăluit că prietenul ei bun este un planificator de nuntă și a avut parte de o întâmplare cu totul ireală.

Jenny îl descrie pe prietenul ei ca fiind un bărbat foarte corect, cu un simț uimitor pentru detalii.

"El poate face totul, de la designul rochiei de nuntă până la execuție, flori, însă serviciile nu sunt ieftine.", a spus ea. 

Ea a continuat: "A avut o mireasa care l-a sunat cu câteva zile înainte de nuntă și i-a spus că nu poate continua pentru ca era îndrăgostită de altcineva. Ea a spus că nu își mai iubește logodnicul și că își dorește să fie cu persoana la care visează".


Bărbatul este șocat și exclamă: "Ce vrei să spui că ești îndrăgostită de altcineva?" "Nunta ta e în cinci zile!"

Femeia îi mărtuirsește că tocmai el este bărbatul de care e îndrăgostită și îi spune că nu a întâlnit pe nimeni ca el.

Panificatorul de nunți a refuzat-o fără ezitare și i-abăgat mințile în cap.

Jenny încheie postul spunând că, din fericire, mireasa a ajuns să se căsătorească câteva zile mai târziu, iar incidentul acesta a fost utiat, scrie mirror.co.uk.
 
 

Parteneri
sati
x close