Mama i-a adus fiului ei depresiv un cadou. Când a deschis cutia...

16 Feb 2017   •   15:42
Mama i-a adus fiului ei depresiv un cadou. Când a deschis cutia...

Peter Coukoulis (26 ani) este un fost ofițer din Marina Militară, care a petrecut mulți ani în serviciu activ. Și, cu toate că este mândru de munca, pe care a făcut-o pentru Corpul de Infanterie Marină a SUA, el a revenit acasă în Tallahassee, Florida, simțindu-se într-un fel deconectat de lumea înconjurătoare.

El a început să prezinte simptomele Sindromului de Stres Posttraumatic, precum se întâmplă cu mulți bărbați și femei, care luptă pentru țara lor: depresie, anxietate, flashback-uri (cadre retrospective) și izolare. De aceea, familia lui a știut cu exactitate ce să-i dăruiască de Crăciun, pentru ca astfel să-l ajute să învingă simptomele nedorite și tristețea persistentă.

Când i-au înmânat cadoul cu formă pătrată lui Peter, ei au putut vedea cum el a început să lăcrimeze, deoarece a observat că ceva din interiorul cutiei se mișca. Peter niciodată nu va uita această sărbătoare.În timp ce el deschidea încet cadoul, o drăguță mutrișoară îl privea și această întâlnire a fost ca dragostea la prima vedere. În cutie se afla o cățelușă de rasă Beagle, numită Willa.

Sursă: perfectmedia.rog

Parteneri
x close