Mâna DREAPTĂ a lui PUTIN conduce din umbră România. Ce s-a găsit în calculatorul său

de O.P.    |    09 Dec 2014   •   08:16
Mâna DREAPTĂ a lui PUTIN conduce din umbră România. Ce s-a găsit în calculatorul său
Potrivit unui site ucrainean, Dughin - mâna dreaptă a lui Vladimir Putin - a atras în sfera sa de influență personalități politice din România, dar și rectori, profesori universitari, actori, preoți, avocați.Pe această listă se află și numele lui Viktor Orban, premierul Ungariei. Există documente care atestă faptul că Dughin a purtat discuții cu fiecare dintre aceștia pentru a adera la o mișcare prorusă. 

Un rol important în formarea acestei mișcări se pare că l-a avut postul de televiziune, Russia Today. Postul este finanțat de Kremlin și din 2015, el va transmite și în România, scrie efemeride.ro.

Alexandr Dughin este filosof și politician care conduce Partidul Euroasiatic. Partidul își propune formarea unei alianțe între Rusia, țările din estul Europei și unele din Orientul Mijlociu, capabilă să se opună dominației americane. În iunie anul acesta Dughin a făcut o vizită în România. El declara în 2013, după o vizită făcută tot în România, că această alianță ar putea duce România către unirea cu Moldova, în care s-ar fi reintegrat Transnistria. Toată lumea ar avea de câștigat, susținea Dughin.

x close