Marea Britanie. Un pitic, cooptat de o bandă de hoţi pentru a pătrunde mai uşor în case

22 Iul 2008   •   17:43
Marea Britanie. Un pitic, cooptat de o bandă de hoţi pentru a pătrunde mai uşor în case
O bandă de hoţi din Marea Britanie a găsit un mod original de a pătrunde în casele oamenilor pentru a le prăda, arată ediţia online a ziarului britanic Telegraph. Inspiraţi din filmele de acţiune, hoţii au cooptat un tânăr care măsoară numai 1,19 metri şi se se putea strecura în casele victimelor, prin ferestre sparte sau alte găuri de mici dimensiuni.

Lee Kildare a fost prins asupra faptului, în momentul în care încerca să intre într-o casă din Newcastle printr-o gaură făcută în uşă.

Ghinionul bărbatului, în vârstă de 22 de ani, a fost că atunci când încerca să iasă din casa prădată, a fost văzut de un gardian public care a alertat poliţia. Piticul a fost arestat şi dus la o secţie de poliţie din apropiere, unde s-a constatat faptul că era în stare de ebrietate.

Potrivit avocatului apărării, Kildare suferă de o boală care l-a împiedicat să crească în înălţime, acesta fiind motivul pentru care banda de hoţi l-a atras de partea ei.

Tânărul a primit o pedeapsă de 12 luni de muncă în folosul comunităţii, cu suspendare, precum şi interdicţia de a ieşi din casă timp de trei luni, între orele 8 p.m. şi 7 a.m.

Antena3.ro
Parteneri
x close