Maria Ghiorghiu, previziune amețitoare: Extratereștrii se vor arăta mai întâi poporului român

11 Apr 2018   •   12:21
Maria Ghiorghiu, previziune amețitoare: Extratereștrii se vor arăta mai întâi poporului român

Cunoscuta clarvăzătoare Maria Ghiorgiu a făcut o serie de premoniții îngrijorătoare care anunță panică și haos pe teritoriul României. 

Maria Ghiorghiu a vorbit la "Star Matinal" despre un al Treilea Război Mondial iminent, dar și despre o posibilă vizită a extratereștrilor pe teritoriul țării noastre. 

"La un moment dat, văd înspre Răsărit un nor cețos și un obiect cilindric din care au început să curgă mingi de foc. Cred că era un OZN. Am căutat pe internet și am văzut o imagine asemănătoare. Eu am spus că extratereștrii se vor arăta mai întâi poporului român. Situația politică din lume e gravă și se apropie al III-lea Război Mondial, iar extratereștrii vor avea un rol major. Au doi metri înălțime. Ei ne găsesc pentru că sunt ființe energetice.", a declarat Maria Ghiorghiu, la Star Matinal, scrie spynews.ro.

Mai mult decât atât, clarvăzătoarea susține că ființele din alte galaxii nu vin cu gânduri rele în România. 

"Extratereștri m-au contactat de foarte multe ori. Nu vor să ne facă rău. Mi-au dat clei să beau, după am avut o colaborare mai strânsă cu ei. Eu majoritatea lucrurilor le văd cu ochii închiși și i-am văzut unde se aflau. Nu vin cu gânduri rele.", a mai spus Maria Ghiorghiu. 

Parteneri
x close