Mărturia incredibilă a femeii care a scăpat de moarte, după ce soțul a plătit un asasin să o ucidă: „L-am iertat”

04 Iul 2018   •   15:40
Mărturia incredibilă a femeii care a scăpat de moarte, după ce soțul a plătit un asasin să o ucidă: „L-am iertat” Foto: pixabay.com

Nancy Shore este o femeie din orașul american Carrollton, care a fost împușcată în cap în timp ce se întorcea de la biserică.

Ulterior,  a aflat că soțul ei plătise un asasin să o ucidă, pentru că avea o relație cu o altă femeie și voia să scape de soție.

Nancy s-a căsătorit cu soțul ei în 1983 și împreună au crescut trei copii, scrie BBC News.

„Am băgat mașina în garaj și, dintr-o dată, a apărut un bărbat care și-a pus mâna în jurul gâtului meu și o armă în dreptul capului. Mi-a cerut poșeta. Aproape că i-am dat-o, când am spus: „Iisuse, salvează-mă!”, m-a împușcat în cap și a plecat”, a mai spus femeia.

Nancy a rămas inconștientă pe podea, iar atacatorul a fugit cu poșeta. Glonțul i-a trecut prin cap și a ajuns în plămânul drept.

Pentru că rămăsese fără telefonul mobil, femeia s-a chinuit să intre în casă și să sune la 911. A reușit chiar și să le spună autorităților cum arată atacatorul său.

Când a început să se simtă mai bine, poliția a anunțat-o că i-a arestat soțul, pentru legături cu atacul. Oamenii legii au descoperit că el plătise o grupare de criminali, timp de mai mulți ani, ca să o omoare pe Nancy.

La proces, judecătorii au decis că este vinovat de crimă și a fost condamnat la închisoare pe viață. „L-am iertat. Biblia spune că dacă nu-i iertăm pe cei ce ne-au rănit, suntem incapabili să fim iertați”, a mai spus ea.

Parteneri
sati
x close