Medicii o căutau prin tot spitalul pentru a o anunța că fiica sa a murit. Nu le-a venit să creadă ce făcea femeia într-o rezervă

28 Sep 2018   •   10:39
Medicii o căutau prin tot spitalul pentru a o anunța că fiica sa a murit. Nu le-a venit să creadă ce făcea femeia într-o rezervă Foto: Facebook/Hayley Davidson

Medicii o căutau prin tot spitalul pentru a-i da vestea cumplită că fiica sa a murit. Au încremenit când au văzut ce făcea femeia într-o rezervă.

Hayley Davidson, din Marea Britanie, îşi lăsase fetiţa de cinci luni cu iubitul ei, fost soldat, pentru a merge după celelalte două fiice ale ei, care erau la școală. Din păcate, însă, bărbatul a bruscat-o atât de tare pe fetiţa, încât a trebuit să meargă cu ea la Urgenţe.

La spital, medicii au descoperit că fetiţa avea hemoragie craniană, iar la scurt timp copila a intrat în moarte cerebrală, fiind ţinută în viaţă doar de aparate.

În momentul în care au căutat-o pe mama pentru a o anunţa, o asistentă a găsit-o în rezervă întreţinând relaţii intime cu bărbatul care îi omorâse copilul.

Cazul a fost preluat de autorităţi, scrie Daily Mail.

Parteneri
x close