Medicii s-au socat de ce au gasit in intestinele acestui barbat. Explicatia e ireala cum a ajuns acolo obiectul destul de mare

11 Iul 2018   •   17:33

Un barbat a ajuns la spital dupa ce a stat 10 zile cu un obiect ciudat in intestinul gros. Ramdin are 62 de ani lucreaza ca agent de paza. Acesta a fost jefuit dupa ce si-a vantut motocicleta. Avea 545 lire la el si hotii i-au luat tot, informeaza metro.co.uk.

Barbatul a fost batut pana cand a lesinat. Dupa ce s-a trezit in urma atacului, sustine ca avea grave dureri abdominale. Dupa 10 zile de chin si dureri oribile, acesta a decis ca trebuie sa mearga la spital. Le-a spus medicilor si acestia i-au facut radiografii.

Cand radiografia a fost gata, medicii s-au socat! Avea, in intestinul gros, un pahar din metal. Medicii l-au bagat de urgenta in spital pentru a ii opera intestinul. 

“In cadrul atacului care a fost destul de brutal, barbatul a lesinat. Nu mai stia ce se intampla cu el in acele clipe. Dupa 10 zile de la atac, pe 26 iunie, a venit la noi. Acuza grave dureri abdominale.

Am facut un set complet de analize si radiografii. Am aflat care era sursa problemei si am ramas uimiti. Avea un paharel de metal blocat in abdomen. Se pare ca obiectul a fost inserat in anusul barbatului de catre atacatorii lui. S-a blocat in apropiere de intestine, cauzandu-i dureri acute.

Initial, a incercat sa si-l scoata singur, dar nu a reusit. Dupa o ora de chin, am decis sa il operam. L-am deschis de la stomac si am scos cupa de metal”, sustine medicul care l-a operat pe batran.

Parteneri
x close