Mexic. O adolescentă a intrat în greva foamei pentru o invitaţie la nunta prinţului William

19 Feb 2011   •   14:56
Mexic. O adolescentă a intrat în greva foamei pentru o invitaţie la nunta prinţului William Foto: Video News

O adolescentă din Mexic a intrat în greva foamei, pentru a convinge Palatul Buckingham să o invite la nunta prinţului William. Tânăra stă de 9 zile în faţa Ambasadei britanice din Mexico City, în speranţa că diplomaţii o vor ajuta.

Georgina Chavez Guzman are 19 ani şi este elevă de liceu. Ea a renunţat să mai meargă la ore, ca să poată lupta pentru un vis mai vechi - acela de a asista la nunta prinţului William cu Kate Middleton.

Georgina are nevoie de o invitaţie de la palatul Buckingham, ca să ia parte la nuntă. Şi nu se sfieşte să recurgă la gesturi extreme pentru a o obţine. Adolescenta şi-a instalat tabăra în faţa Ambasadei britanice din Mexic şi a intrat în greva foamei.

Angajaţii ambasadei au încercat în repetate rânduri să o convingă să renunţe la protest, însă fără efect. În faţa acestei determinări, funcţionarii au fost de acord să îi înmâneze ambasadorului o scrisoare din partea adolescentei.

Şeful corpului diplomatic a promis să îi răspundă personal. Însă a subliniat că nu există invitaţii disponibile pentru nunta prinţului William. În aşteptarea unui deznodământ, Georgina îşi petrece timpul pictând tablouri cu cuplul regal şi exersând limba engleză.

 

x close