x close

„Mi-am făcut un cont fals de Tinder și mi-am contactat soția. Este de-a dreptul șocant ce secret teribil am aflat despre ea”

11 Dec 2019   •   15:32
„Mi-am făcut un cont fals de Tinder și mi-am contactat soția. Este de-a dreptul șocant ce secret teribil am aflat despre ea”

Este sau nu este persoana iubită omul alături de care merită să îți petreci tot restul vieții?

Cât de bine crezi că îți cunoști partenerul de viață? Un bărbat a avut o surpriză de-a dreptul șocantă, după ce și-a făcut un cont fals de Tinder.

A aflat astfel cel mai urât secret al partenerei sale de viață.

„Fără să știe soția mea, am aflat că are un cont de Tinder. Mi-am făcut și eu unul fals și i-am scris. Era pregătită să întâlnească și să facă sex cu cineva despre care știa că este un străin.

Eu am 30 de ani, ea 27, copiii noștri șase și patru ani. Am avut multe pe cap în ultimele luni și recunosc că am fost stresat și prost dispus. Am refuzat să fac sex cu mai multe ocazii și atunci toate s-au dezlănțuit.

Mi-a spus că va găsi pe cineva pentru că nu are nimic de pierdut. Încă nu știe că eu am fost pe Tinder, dar a vrut să mă dea afară din casă și copiii s-au supărat. Când vreau să vorbesc cu ea, nu vrea să asculte, face ca totul să pară vina mea. Nu știu dacă va mai merge această relație”.

 

 

Citeşte mai multe despre:

barbat inselat tinder sotie infidela
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati