x close

„Mi-am prins iubita în pat cu un alt bărbat. Amantul s-a dat imediat jos, dar nu mă așteptam nicio clipă la ce avea să facă. Cum naiba să crezi că e posibil așa ceva?”

15 Oct 2018   •   12:36
„Mi-am prins iubita în pat cu un alt bărbat. Amantul s-a dat imediat jos, dar nu mă așteptam nicio clipă la ce avea să facă. Cum naiba să crezi că e posibil așa ceva?”  Foto: Pixabay.com

Ce se întâmplă oare atunci când îți prinzi iubita în pat cu altcineva? Cum reacționezi? Însă cu greu te aștepți să fie celălalt cel care reacționează.

Asta a pățit și un tânăr, care a povestit ce i s-a întâmplat atunci când și-a găsit jumătatea în pat cu alt bărbat.  

„Când mi-am prins iubita în pat cu un alt bărbat, el s-a dus în bucătărie și a luat un cuțit cu care m-a tăiat la braț. Știam dintotdeauna că iubita mea flirtează cu alți bărbați, dar când am intrat în casă, am găsit-o cu altul.

Iubita mea are 24, eu 23. I se părea nostim că flirtează cu alți bărbați, mai ales când am confruntat-o și am amenințat-o că o părăsesc. M-a rugat să rămân cu ea.

Am ieșit mai devreme de la muncă și am prins-o în pat cu alt tip. Am țipat la ea și l-am urmărit pe el până în josul scărilor. Se gândea probabil că îl voi lovi, pentru că a luat repede un cuțit. A trebuit să mă duc la spital. A insistat că nu a făcut nimic, dar erau amândoi în lenjerie intimă.

Ne-am despărțit de atunci dar mă vrea înapoi. Nu știu nici măcar dacă o mai iubesc”, a povestit bărbatul psihologului de la The Sun.

 

 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati