x close

Mihai Voropchievici și adevărurile ascunse în spatele grupelor de sânge

03 Noi 2018   •   19:00
Mihai Voropchievici și adevărurile ascunse în spatele grupelor de sânge

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au vorbit în emisiunea „Adevăruri ascunse” despre grupele de sânge.

Lidia Fecioru susține că persoanele cu RH-ul negativ au capacități paranormale, au multe viziuni și nu pot fi clonați. Totodată cei care au RH-ul negativ au de fapt lipsa unei proteine din sânge.

Iată trăsăturile pentru fiecare tip de grupă, prezentate de Mihai Voropchievici

Grupa O: Sunt metodicii. Persoane adaptabile, fac față oricărei situații, sunt optimiști, mereu caută partenerul potrivit. Stabili și iubitori, generoși, sunt plăcuți, știu să facă complimente. Nu se implică în conflicte, sunt insistenți, se orientează către merserii de cercetare, vor trece repede peste neplăceri.

Grupa A: Sunt armonioșii. Sunt instabili emoționali, sunt pasionali, sunt foarte vulnerabili, au mult farmec, simțul umorului, dar au și admiratori mulți, dar preferă singurătatea pentru a-și încărca bateriile. Nu sunt violenți, dar țin în ei toate neajunsurile, pot apărea dezechilibrele. Sunt cei care iubesc la prima vedere. Le trece repede. Sunt artiști estetiți, buni oratori, nu suportă ordinele, aleg profesii individuale.

Grupa B: Ritmicii. Organizați, tenace și statornici, reușită în domeniul finanțelor. reușesc și în domeniul afec tiv, iubesc burlăcia, traiul lipsit de griji, se îndrăgostesc greu, sentimente profunde și de durată. Sunt foarte hotărâți, precoce. Nu se răzgândesc niciodată. Urăsc compromisurile, minciuna, pun preț pe adevăr. Buni avocați, juriști, buni comercianți. Sunt corecți. Duc meseria până la capăt.

Grupa AB. Complecșilor. Comportare imprevizibilă, imaturi sau fără afectivitate, persoane reci, neadaptabile. Se căsătoresc târziu sau deloc. Sunt greu de suportat de societate, se contrazic chiar și ei. Lipsa anturajului o compensează prin muncă, pot avansa ușor, deși nu au o inteligență care să depășească. Nu sunt visători, au un talent nativ și compensează, se fac plăcuți numai când vor.

Cercetătorii susțin că în cuplurile formate din grupele A+O și A+AB sunt cele mai multe divorțuri, 0+0 cele mai stabile cupluri.

 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati