Miracol medical în Torino: A născut, deşi se afla în comă (VIDEO)

28 Sep 2010   •   21:14
Miracol medical în Torino: A născut, deşi se afla în comă (VIDEO) Foto: Video News

O femeie aflată în comă ireversibilă a născut o fetiţă, în Torino. Medicii s-au chinuit să o ţină în viaţă timp de o lună pentru a încerca salvarea fetiţei. Aceasta s-a născut prematur şi cântăreşte mai puţin de 800 de grame.

Soţul femeii nu şi-a putut stăpâni bucuria, atunci când şi-a văzut fetiţa nou-născută. A rămas totuşi, cu un gust amar, pentru că mama nu-şi va strânge niciodată în braţe fiica.

"Astăzi, am simţit două lucruri. O mare tristeţe pentru pierderea soţiei mele şi, în acelaşi timp, o mare bucurie pentru că s-a născut fiica noastră. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-a dăruit", spune tatăl copilului.

Părinţii copilei sunt originari din Somalia şi s-au stabilit în Italia. În urmă cu o lună însă, mama fetiţei a intrat în comă, din cauza unei tumori pe creier. Femeia în vârstă de 28 de ani era însărcinată atunci în luna a şasea.

Medicii din Torino şi-au dat seama că tănăra are şanse minime de supravieţuire, dar au încercat să-i salveze copilul. S-au luptat astfel să o menţină în viaţă pe femeie cu ajutorul aparatelor, timp de o lună.

Fetiţa va purta numele mamei, Edil. Bebeluşul este ţinut într-un incubator, sub strictă supraveghere medicală.Antena 3


Parteneri
x close