Mirele a crezut că a fost părăsit la altar, însă ce a pățit mireasa este uluitor

03 Noi 2017   •   15:05
Mirele a crezut că a fost părăsit la altar, însă ce a pățit mireasa este uluitor

Terry Gobang, o femeie din Nairobi ( Kenya), a aşteptat cu mare nerăbdare ziua în care trebuia să se mărite, însă în loc de nuntă a avut parte de o dramă. Ea nu a mai ajuns la propria nuntă, iar viitorul ei soț a crezut că l-a părăsit la altar. Însă, lucrurile nu au stat deloc așa...

 În dimineața nunții, Terry şi-a adus aminte că Harry, viitorul ei soț, şi-a lăsat câteva dintre haine și cravata la ea. Mirele nu putea să apară la nuntă fără cravată, astfel că a decis să meargă la el acasă, ca să rezolve problema.

În drum spre casă, femeia a trecut pe lângă un bărbat care stătea pe capota unei mașini. Acesta a atacat-o prin surprindere şi a urcat-o pe bancheta din spate.

Femeia a fost violată în grup timp de șase ore. "Bărbații m-au violat cu rândul. Eram sigură că voi muri, dar încă luptam pentru viața mea, așa că atunci când unul dintre bărbați mi-a scos cârpa din gură şi a vrut să-i fac sex oral, i-am mușcat penisul. A urlat de durere și unul dintre ei m-a înjunghiat în abdomen. Apoi au deschis portiera și m-a aruncat din mașina aflată în mișcare", a adăugat victima.

Terry Gobang a avut şansa de a fi salvată de un copil, care a văzut când a fost aruncată din mașină și a chemat-o pe bunica lui, scrie stirinebune.gsp.ro.

Parteneri
x close