Misterul inscripţiei de pe mormântul unei femei. De ce este scris ''Victima Bestiei 666''

de D.G.    |    15 Mar 2017   •   10:17
Misterul inscripţiei de pe mormântul unei femei. De ce este scris ''Victima Bestiei 666''

Intr-un cimitir din Salt Lake City se afla piatra funerara a unei femei, pe numele sau Lilly E. Gray, ce poarta inscriptia “Victima Bestiei 666”. Multi au incercat sa rezolve misterul gravurii si al personajului, dar s-au lovit intotdeauna de un zid, deoarece nu exista vreo alta informatie exceptand necrologul femeii, care mentioneaza doar ca a murit de cauze naturale intr-un spital local, potrivit Descopera.ro.

Legedele legate de acest caz abunda. Majoritatea povestilor tind sa capete atribute ale miturilor urbane, oglindind temeri sociale clasice si orori si frizand misterul. Fanteziile oamenilor fac adesea apel la intrigi de natura religioasa, intre care "adorarea Necuratului". Parte a fascinatiei pentru misterul Lilly E. Gray se datoreaza calitatii fenomenului de a face referire impudica la Satana si de a nu oferi, totusi, nicio pista.

Inscriptia uluitoare si atatatoare de pe piatra funerara pare a cersi interpretari si talmaciri. Exista cateva, intre care unele o coreleaza cu o serie de ritualuri satanice, insa chestiunea este, in mare parte, in ceata. De la aparitia, in 1958, a monumentului funerar, nimeni nu a reusit sa "sape" suficient de adanc incat sa descopere fie si informatii minime despre viata lui Lily Gray si despre originile inscriptiei. Ambele raman, pentru moment, invaluite de necunoscut.

x close