Moş Crăciun a primit peste 13 milioane de scrisori (VIDEO)

19 Dec 2009   •   19:31
Moş Crăciun a primit peste 13 milioane de scrisori (VIDEO) Mos Craciun

În Laponia, Moş Crăciun se pregăteşte să pornească în marea călătorie din noaptea de Ajun. Anul acesta, Moşul a primit milioane de scrisori de la copiii din întreaga lume. În satul de la Polul Nord, unde trăieşte Moş Crăciun, este agitaţie mare. Toate cadourile trebuie să fie pregătite înainte de seara de Ajun.

Anul acesta, copiii un trimis un număr record de scrisori din aproape 200 de ţări ale lumii. În unele zile, pe adresa Moşului au venit chiar şi mai mult de 30.000 de scrisori. În total, 13 milioane de copii i-au adresat rugămiţi Moşului. Dar spiriduşii, ajutoarele lui Moş Crăciun, au răbdare, citesc tot ce primesc cu maximă atenţie şi se asigură că dorinţele fiecărui copil din lume devin realitate.

"Moş Crăciun primeşte o grămadă de scrisori, noi, spiriduşii, suntem foarte ocupaţi pentru că le citim pe toate, şi chiar dacă trimiteţi scrisorile în ultimul moment, le vom citi înainte de Crăciun, aşa că nu trebuie să vă faceţi nicio grijă."

Moş Crăciun are sacul plin de cadouri şi de abia aşteaptă noaptea de Ajun. Rudolf şi ceilalţi reni sunt şi ei nerăbdători să facă înconjurul lumii în noaptea de Crăciun, când Moşul va face fericiţi milioane de copii din lumea toată. Până atunci însă are un mesaj pentru fiecare: "Sper că fiecare dintre voi va petrece sărbătorile de Crăciun alături de cei dragi, alături de familie şi prieteni, alături de cei care sunt importanţi pentru voi şi care vă sunt dragi. Vă urez tuturor Crăciun fericit şi La mulţi ani!".Antena 3

Parteneri
x close