Motivul bizar pentru care doi tineri nu își doresc copii: „Ne dorim să contribuim la conservarea planetei”

07 Feb 2019   •   19:38
Motivul bizar pentru care doi tineri nu își doresc copii: „Ne dorim să contribuim la conservarea planetei” Galerie foto (2) Foto: Facebook/Andres Flu

Nathalie Guzman și Andrés Flu sunt fericiți împreună, dar nu își doresc să devină niciodată părinți, dintr-un motiv bizar.

Într-o postare pe Facebook, Andrés a explicat totul. Cei doi își doresc să contribuie la conservarea planetei, care este suprapopulată și deteriorată.

„Vrem să împărtășim cu voi vestea cea mare: Nu vom fi niciodată părinți. Acceptăm o viață în care ne vom cumpăra întotdeauna jucării pentru noi, vom putea călătorii fără bariere, vom putea merge dezbrăcați prin casă și multe alte lucruri. În orice caz, principalul motiv nu este acesta. Cel mai important este că ne dorim să contribuim la conservarea planetei care este suprapopulată și deteriorată. Nu vom aduce pe lume încă o persoană care să o contamineze”, a scris Andrés Flu pe Facebook.

În timp ce unele persoane au considerat că gestul este unul egoist, altele au lăudat inițiativa celor doi tineri, afirmând că decizia lor ar trebui să inspire și alte cupluri.

Nathalie Guzman, iubita tânărului, a dorit să clarifice că deși iubește copiii, nu își dorește ca aceștia să trăiască într-o lume în care există suferință, violență, cruzime și poluare, potrivit mirror.co.uk.

Parteneri
x close