x close

Muncea la proprietatea cuiva, iar la un moment dat a văzut un telefon murdar și vechi. S-a apropiat și s-a uitat mai atent. Când a văzut ce se află acolo, a rămas total dezgustat. A scos telefonul și a început să filmeze. Oamenii au fost uluiți

09 Ian 2019   •   15:58
Muncea la proprietatea cuiva, iar la un moment dat a văzut un telefon murdar și vechi. S-a apropiat și s-a uitat mai atent. Când a văzut ce se află acolo, a rămas total dezgustat. A scos telefonul și a început să filmeze. Oamenii au fost uluiți Foto: Pixabay.com

Un bărbat care lucra în incinta unei proprietăți a găsit ceva incredibil de dezgustător în telefonul fix

Majoritatea oamenilor nu au nevoie de acest dispozitiv învechit, însă mai este prezent în foarte multe case. Nimeni nu s-a gândit însă că va găsi ceva sinistru acolo.

S-ar părea ciudat, dar un om a dezvăluit cum a descoperit zeci de gândaci ascunși într-un telefon, într-o casă din Australia, scrie mirror.co.uk.

Omul a avut de lucru la o proprietate din Sydney și a decis să privească mai îndeaproape un telefon murdar și rupt atașat de perete.

După verificare a fost șocat să găsească zeci de gândaci morți în interiorul telefonului, printre cabluri.

El a decis să distribuie un videoclip despre descoperirea bizară pe Facebook. Acesta a devenit viral imediat

Alături de filmuleț, el a scris: "Am făcut acest film în timp ce lucram la o proprietate din Sydney și m-am gândit că ar trebui să văd ce se află acolo”. 

Vezi video aici.
 

Parteneri
Parteneri
sati