Nebunie curată: Trăieşte cu cadavrul fratelui în casă. Este convinsă că încă trăieşte

05 Mar 2011   •   21:20
Nebunie curată: Trăieşte cu cadavrul fratelui în casă. Este convinsă că încă trăieşte Foto: Video News

O femeie din Bucureşti trăieşte cu cadavrul fratelui ei în casă. Ea e convinsă că omul încă trăieşte. Rudele o contrazic şi au anunţat poliţia. Doar că autorităţile nu prea pot face nimic deocamdată din cauza hăţişului legislativ.

Bărbatul s-a stins în urmă cu două săptămâni. În Statele Unite, unde trăia de mai bine de 30 de ani. Deşi a renunţat în urmă cu mult timp la cetăţenia romînă, dorinţa sa a fost să fie înmormîntat acasă, în ţară. Sora sa s-a ocupat de repatriere. Doar că, odată sicriul ajuns în Romînia, femeia a refuzat să îşi îngroape fratele.

E convinsă că fratele ei trăieşte, dar se simte rău. Aşa că îi ţine companie şi îi dă toate medicamentele.

Povestea a ieşit la iveală cînd fosta noră şi în acelaşi timp vecina femeii, sătulă de situaţie, a făcut reclamaţie la poliţie. Fiul bătrînei, un bărbat imobilizat la pat, nu a putut face nimic.

Dar greul pentru autorităţile române abia a început. Nici cei de la primărie nu au soluţii. Dar femeia nu cere ajutorul nimănui.

Practic, bărbatul are certificat de deces american care nu e acelaşi cu cel din România. Pînă nu va fi eliberată o adeverinţă de înhumare, va rămâne în casa doamnei.

Abia de luni autorităţile române ar putea să iasă din păienjenişul legislativ şi să găsească soluţia înmormântării cetăţeanului american. Pînă atunci, vorba merge prin vecini.

 


Parteneri
x close