”Nevasta mea e gravidă. Pisica e de vină!” Cum s-a întâmplat, de fapt

de Redacția    |    23 Iul 2020   •   08:40
”Nevasta mea e gravidă. Pisica e de vină!” Cum s-a întâmplat, de fapt Pixabay.com

Un bărbat este încă în stare de șoc, după ce soția sa a rămas însărcinată și și-a dat seama că pisica e de vină pentru asta.

Cuplul a decis să amâne mărirea familiei lor, din cauza pandemiei actuale și a folosit prezervative ca metodă contraceptivă. Postând povestea bizară pe Reddit, bărbatul a scris: „Am crezut că prezervativele vor fi suficiente, dar acolo este pisica noastră ...”.

Pisica celor doi intră în fiecare sertar din casă

Bărbatul a spus că, de obicei, ținea prezervativele într-un sertar din baie și nu s-a gândit că pisica ar ajunge și acolo. Când a aflat că soția este însărcinată, bărbatul și-a amintit că pisica intrase de curând în sertarul cu prezervative.

”Deodată mă lovește ... pisica aia blestemată”

”M-am apropiat de sertarul din baie(...). Mai multe prezervative aveau zgârieturi vizibile, urme de dinți și chiar perforații ...”.

Cei doi tineri se pregătesc acum să-și întâmpine cel de-al doilea copil. ”Abia aștept să-i explic fiului sau fiicei mele că există datorită pisicii!”, a mai scris bărbatul.

O persoană a comentat: ”Cel puțin copilul are o poveste minunată despre cum s-a născut”.

Cineva a sugerat: ”Se pare că ai nevoie de un seif pentru prezervativele tale, acum”. În timp ce o altă persoană a adăugat: „Ar fi destul de amuzant dacă copilul sfârșește urând pisicile când va crește”.

Parteneri
x close