Nimeni nu se aştepta să-l găsească acolo. „Se întâmplă multe lucruri ciudate în oraşul acesta, însă aşa ceva a fost un pic prea mult”

de D.D.    |    08 Aug 2013   •   09:25
Nimeni nu se aştepta să-l găsească acolo. „Se întâmplă multe lucruri ciudate în oraşul acesta, însă aşa ceva a fost un pic prea mult” Galerie foto (3) Foto: instagram.com

Un rechin mort a fost găsit într-un vagon de metrou în oraşul New York. Bizarul pasager, cu o lungime de aproximativ 1.2 metri, a fost descoperit sub un rând de scaune dintr-un metrou din Queens, relatează BBC News.

Conductorul a rugat pasagerii să părăsească vagonul. Trenul şi-a continuat drumul până la capătul liniei, unde peştele a fost aruncat.

"E greu să rămâi surprins deoarece se întâmplă multe lucruri ciudate în oraşul acesta, însă aşa ceva a fost un pic prea mult", a declarat Isvett Verde, unul dintre pasagerii care se aflau în vagonul în care a fost găsit rechinul.

Pasagerii nu au ratat ocazia de a se fotografia cu rechinul, care a ajuns vedetă pe internet. Mai multe imagini, printre care şi una în care rechinul apare cu o ţigară în gură alături de o cutie de energizant, au devenit virale. 

x close